Papp Ferenc
Üdv

Papp Ferenc

Full-stack webfejlesztő

Önéletrajz letöltése

Profi full-stack webfejlesztő vagyok, több mint 13 éves tapasztalattal. Backend projekteket PHP-ben fejlesztek, Laravel, Symfony vagy Yii2 keretrendszerrel, frontenden pedig a React JS-t, Vue JS-t, vagy Svelte-t részesítem előnyben. A HTML, CSS és a SEO tudásom is kiváló, Linux rendszert napi szinten használok, van tapasztalatom az Amazon AWS-sel is. A munkám egyben a szenvedélyem is, imádom folyamatosan fejleszteni magam, a legújabb technológiákat és trendeket, valamint best practice-eket követni. Megbízható, és munkájára igényes ember vagyok. Folyékonyan beszélek angolul.

Szakmai kompetenciák

PHP & MySQL 89%
Yii2 framework / Laravel 85%
JavaScript 80%
HTML & CSS 89%
Wordpress, Symfony 75%
Phonegap / Cordova 70%
React, Vue.js, AngularJS 70%
React Native, Ionic Framework 60%

Munkatapasztalat

2017 - jelenleg

Vállalkozó

Full-stack webfejlesztő

Jelenleg egyéni vállalkozó vagyok, full-stack webfejlesztőként dolgozom. Hazai és külföldi ügyfeleknek egyaránt dolgozom.

2015 - 2017

Fathom Minds

Senior PHP fejlesztő

A Fathom Minds-nál senior PHP fejlesztőként dolgoztam. Legfőképpen Yii2 framework-ben fejlesztettem weboldalakat, web API-kat, ugyanakkor a cég Git környezetét is én állítottam be és a saját készítésű Flow projekten is dolgoztam.

2014 - 2015

Oktafone

Frontend fejlesztő

Egy startup cég web alkalmazásán dolgoztam. AngularJS, JavaScript, HTML5 és CSS3-at használtunk.

2012 - 2014

pappfer.hu

Szabadúszó PHP fejlesztő

Weboldalakat fejlesztettem cégeknek, és egyéneknek egyaránt. A legtöbb munkámat szabadúszós weboldalakon keresztül szereztem. Legfőképpen Yii-ben fejlesztettem, de volt, ahol sima PHP-t, vagy más framework-öt, technológiát kellett használnom. Néhány ezek közül:

 • PHP, Yii framework, WordPress, Laravel
 • HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, AngularJS
 • Twitter Bootstrap, Zurb Foundation
 • Facebook, LinkedIn, Box.com, Stripe integration
 • Yii console application (scheduled emails with cronjob)
2011 - 2012

British Telecom

Hálózati adminisztrátor

Hálózat eszközök, routerek, switch-ek konfigurálásával foglalkoztam. A világ minden tájáról hálózatokat támogattunk. Angolul beszéltem az ügyfelekkel, valamint több különböző soft-skill tanúsítványt is megszereztem.

2010 - 2011

IT Services

Rendszeradminisztrátor

Linux és Windows szerverek felügyeletével, valamint Avaya IP telefonok adminisztrációjával foglalkoztam. A munkaóráim alatt egy PHP alkalmazás fejlesztésében is részt vettem. Egy társammal írtunk egy mini PHP app-ot, amellyel több monoton és időigényes munkafolyamatot automatizáltunk. Ezzel napi kb. 3 órányi munkát vettünk le a kollégáim válláról. Később ezért az ötletünkért díjazásban is részesültünk. Ezentúl írtunk egy böngészőbe épülő Greasemonkey script-et is, amivel megkönnyítettük a kollégáink munkavégzését.

 • IT Services innovációs díj egy PHP scriptért, amit egy kollégámmal készítettünk
 • Német nyelv alapszintű elsajátítása
 • Soft skill képesítések
2009 - 2010

Concept Solutions

PHP fejlesztő

Távmunkában dolgoztam. PHP-t használtunk. Legtöbb esetben más fejlesztők kódjait kellett folytatnom, vagy javítanom, ezáltal több különböző nézőpontot, gondolkodásmódot volt lehetőségem megismerni, sok tapasztalatot szereztem itt.

Oktatás & Jótékonyság

2005 - (befejezetlen)

Programtervező Informatikus

Debreceni Egyetem

2004 - 2005

Egy jótékonysági boltban dolgoztam, Edinburgh-ban

Bethany Christian Trust

2000 - 2004

Informatika

Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma

Referenciák

 • Megbízható és gyors. Évek óta dolgozunk vele. Nulláról épített fel több weboldalunkat. Csak ajánlani tudom. Bárcsak mindenkivel ilyen hatékonyan lehetne együttműködni!

  Mészáros Tibor Sentonard Media
 • Kiváló szabadúszó, akivel nagyon könnyű együtt dolgozni. Nagyon ért a Yii-hez és a PHP-hez, kiváló az angol tudása, jól kommunikál, és nagyon megbízható.

  Phil Guegan CEO & Founder - Infogems
 • Ferenc a legjobb vállalkozó, akivel eddig az Elance-en találkoztam. Nagyon tehetséges, profi és szorgalmas. Pontosan azt csinálta, amit kértem tőle. Ferenc befejezte a feladatot, és meggyőződött arról, hogy elégedett vagyok az eredménnyel. Gyorsan válaszolt a kérdéseimre, és a felvetéseimre. Mindenféleképpen újra dolgozom majd vele, nagyon elégedett vagyok a weboldalammal!

  webtechriders
 • Ferenc egy nagyon tehetséges PHP fejlesztő. Gyorsan megértette, hogy mire van szükség, és mindazt (sőt, még annál is többet) teljesítette, amit elvártam tőle. Örömmel dolgoznék újra vele.

  DanD
 • Mindenféleképpen újra alkalmaznám pappfer-t, és jó szívvel ajánlom a szolgáltatásait.

  kall52

Hobbijaim

A kedvenc hobbim a foci, de nagyon szeretek sportolni úgy általában. Szeretek túrázni, biciklizni, úszni, fallabdázni, pingpongozni és bowlingozni is.

 • Bicycling
 • Swimming
 • Horse riding
 • Playing Bowling

Blog

Tekintsd meg legfrissebb bejegyzéseimet az X (Twitter) csatornámon: https://twitter.com/pappfer

Kapcsolat

Vedd fel velem a kapcsolatot

Debrecen